FAQ -snippets app

FAQ-snippets kun je met onze Zilver app makkelijk toevoegen aan jouw pagina en die van Google. Met FAQ-snippets geef je antwoord op vragen over een bepaald onderwerp. Hierdoor krijg je meer zichtbaarheid, autoriteit en betrouwbaarheid in en van Google. 

Het toevoegen 

Als je gebruik wilt maken van de FAQ-snippets, zorgt de webbouwafdeling dat de code hiervoor wordt ingebouwd in Zilver. Wanneer dit is gebeurt, zie je een los blok, genaamd “FAQ op de categoriepagina”. Alle categorieën op jouw website staan hieronder. De vragen en antwoorden kunnen nu gemakkelijk toegevoegd worden in de daarvoor aangewezen tekstvakken, je hebt dus zelf geen gedoe met codes! De vragen en antwoorden kunnen nu ingevuld worden voor de categorieën die jij wilt.

Het invullen

Het invullen spreekt eigenlijk voor zich. Dit kun je zelf doen of uitbesteden aan ons contentteam die hierin is gespecialiseerd. Eerst vul je de vraag in en vervolgens geef je het relevante antwoord op deze vraag in de aangewezen vakken. Nadat alles ingevuld en opgeslagen is, komen de FAQ-snippets automatisch aan de voorkant van de categorie te staan. Door structured data die verwerkt is in de code, pakt Google dit automatisch op en toont het vervolgens op de eerste pagina.

De vragen en antwoorden

FAQ-snippets zijn enkel voor informatieve doeleinden te gebruiken. Dit vindt Google heel belangrijk. Daarom moeten de vragen en antwoorden echt relevant zijn voor de lezer. Zorg er daarnaast voor dat jouw antwoorden nog niet alle informatie bevatten. Hierdoor blijven lezers alsnog nieuwsgierig en klikken ze door naar jouw website waar nog meer te vinden is over het desbetreffende onderwerp. 

 

 

 

Voordelen FAQ -snippets

Ontlast klantenservice
Val op in organische resultaten
Verhoog je organische positie

Hoe werkt het?

1 U vult hiernaast uw gegevens in om de FAQ -snippets aan te vragen
2 Een webconsultant neemt contact met u op om het voorstel te bespreken
3 De FAQ -snippets wordt aan uw website toegevoegd

Hulp of advies nodig?

Direct contact opnemen

Aanvraag formulier

Bedrijfsnaam
Opmerking

Krijg updates over onze nieuwste ontwikkelingen