Instant checkout

Instant checkout app

Binnen elke marketingstrategie wordt er rekening gehouden met het creëren van een snel en duidelijk aankoopproces. Voor meer conversie is het dan ook belangrijk om het aankoopproces zo kort en duidelijk mogelijk te maken. 

Zo voorkom je dat de klant afdwaalt van het initiële aankoop besef. Zo verlies je namelijk conversie. Om dit aankoop besef zo goed mogelijk in stand te houden hebben wij de Instant checkout koppeling.

Wat is de Instant checkout koppeling?
De instant checkout koppeling zorgt ervoor dat de klant een zo kort mogelijke checkout krijgt in de vorm van een onepager. Dit is voor promotionele acties erg handig om in te stellen. Zie het zo, wanneer een klant vanuit een Social advertising campagne komt via bijvoorbeeld Instagram of facebook, dan hebben zij al een ontzettend lange route oriënterende route doorlopen tijdens het gebruiken van de app. Door ze meteen naar de one page instant checkout te brengen zorg je ervoor dat de route die de klant doorloopt zo kort mogelijk is en zal in veel gevallen het conversie% verhoogd worden.

Voor promotionele acties losstaand van de webshop of bij wat goedkopere producten waar minder bij nagedacht hoeft te worden, kan dit bijvoorbeeld dan ook erg waardevol zijn om in te stellen.

Waarom de instant checkout koppeling?
Door het implementeren van deze koppeling krijg je de volgende voordelen:
Creëer een op maat gemaakte one page checkout
Verhoging van conversie door het korter en duidelijker maken van het aankoopproces

Benieuwd? Neem hieronder contact met ons op en dan bespreken wij samen de mogelijkheden!
 

Voordelen Instant checkout

Hoe werkt het?

1 U vult hiernaast uw gegevens in om de Instant checkout aan te vragen
2 Een webconsultant neemt contact met u op om het voorstel te bespreken
3 De Instant checkout wordt aan uw website toegevoegd

Hulp of advies nodig?

Direct contact opnemen

Aanvraag formulier

Bedrijfsnaam
Opmerking

Krijg updates over onze nieuwste ontwikkelingen