Online Marketing

Online marketing is de allesomvattende naam voor alle marketingactiviteiten die de verkoop van producten of diensten via internet bevorderen. Online marketing bestaat uit website techniek & design, adverteren, genereren van leads en verkopen.

Het grootste voordeel van online marketing ten opzichte van reguliere marketingvormen is dat online marketing relatief voordelig is bij een groot bereik. Tevens kunt u hiermee heel specifiek uw doelgroep targetten en dit nauwkeurig meten.

Affiliate Marketing

Wij zijn partner van een hoogwaardig No Cure No Pay affiliatenetwerk. Via dit netwerk kunt u een grotere exposure op het internet behalen. Dit affiliatenetwerk beschikt over ongeveer 10.000 publishers die ervoor kunnen kiezen reclame te maken voor u op het internet! U betaalt alleen een bedrag per lead en/of sale.

E-mail Marketing

Deze online marketingvorm heeft het hoogste succespercentage. Om dit te bereiken dienen uw E-mail marketingactiviteiten wel aan diverse eisen te voldoen. Wij kunnen uw E-mail Marketing campagnes zo in richten dat u het maximale eruit haalt.

Facebook Marketing

Sinds de start van social media zijn er diverse netwerken langs gekomen. Op dit moment focussen wij ons als kantoor volledig op Facebook. Dankzij haar grote aantal gebruikers en hoeveelheid mogelijkheden is Facebook een onderdeel wat niet mag ontbreken in het online marketingprofiel van een professionele website of webshop.

Video Marketing

Sinds de start van Youtube en streaming video zijn video's niet meer weg te denken van het web. Zij zijn dan ook een uitstekend medium om op een interactieve manier uw bedrijf of producten te presenteren aan uw publiek. Productvideo's zijn de beste manier om uw product onder de aandacht te brengen en te verkopen.

Krijg updates over onze nieuwste ontwikkelingen