Vacatures rich snippets

Vacatures rich snippets app

Google zet hevig in op het tonen van rich results. Zoekresultaten die op een visuele en opvallende manier weergegeven worden. Dit geldt ook voor vacatures. Zo heeft Google een apart onderdeel in het leven geroepen; Google Jobs. Door middel van structured data kun je jouw vacatures opvallend en bovenaan in Google tonen. 

Structured data voeg je normaal gesproken toe met een speciale programmeercode. Echter bij Zilver voeg je deze gemakkelijk toe via de vacatures rich snippets app. 

Rich snippets JobPosting

Wanneer je vacatures open hebt staan, wil je natuurlijk dat die zo goed mogelijk gevonden worden. Door middel van rich snippets, kun je jouw vacatures door Google laten inladen in een speciaal blok bovenaan de organische resultaten. Zo val je dus echt op!

Je zet deze JobPosting rich snippets in door een stukje code toe te voegen aan jouw vacatures. Hierdoor weet Google dat jouw pagina gaat over een vacature, en zal het ingeladen worden in de organische resultaten (zie onderstaande afbeelding)

De grote voordelen van een JobPosting 

Een groot voordeel van ingeladen worden in het JobPosting blok van Google is de interactiviteit die je krijgt door de zichtbaarheid van jouw logo, recensies, beoordelingen en vacature gegevens. Daarnaast krijg je sneller gemotiveerde sollicitanten. De werkzoekenden kunnen filteren op verschillende criteria, zoals locatie of functietitel, hierdoor is de kans groter is dat je sollicitanten aantrekt die precies op zoek zijn naar jouw vacature. De gehele gebruikservaring van de werkzoekende wordt dus een stuk beter. 

Rich snippets in Zilver

In Zilver is het mogelijk om een structured data blok toe te voegen, waarmee je heel gemakkelijk alle data kunt invullen die Google nodig heeft om jouw vacatures in te laden. 

Ben jij ook op zoek naar nieuw personeel? Maak dan gebruik van de Vacatures Rich Snippets app. Neem snel contact met ons op via onderstaand formulier. 

Voordelen Vacatures rich snippets

Word beter gevonden met jouw vacatures
Gemakkelijk invullen in Zilver
Betere gebruikerservaring voor werkzoekenden

Hoe werkt het?

1 U vult hiernaast uw gegevens in om de Vacatures rich snippets aan te vragen
2 Een webconsultant neemt contact met u op om het voorstel te bespreken
3 De Vacatures rich snippets wordt aan uw website toegevoegd

Hulp of advies nodig?

Direct contact opnemen

Aanvraag formulier

Bedrijfsnaam
Opmerking

Krijg updates over onze nieuwste ontwikkelingen