Vernieuwde pagebuilder

Vernieuwde pagebuilder app

Met de pagebuilder van ZilverHQ vult u eenvoudig zelf pagina's op uw website of webshop met content. Denk hierbij aan tekst, maar ook afbeeldingen, video's en andere visuele onderdelen. Wij hebben recentelijk de pagebuilder vernieuwd, en we informeren u graag over de nieuwe functionaliteiten.

Onderdelenoverzicht maakt plaats voor pop-up menu

In de eerdere versie zag je rechts in de pagebuilder alle mogelijke onderdelen staan die je kan gebruiken voor een pagina. Denk hierbij aan titels, contentblokken en afbeeldingen. Die sleepte je dan van rechts naar links in de pagebuilder. In de nieuwe versie gaat dit middels een pop-up. Je klikt op het plusje die tussen de onderdelen verschijnt, en vervolgens krijg je alle mogelijke onderdelen te zien. Deze zijn ook nog eens mooi gesorteerd per soort! We demonstreren dit voor je in de onderstaande video.

Duidelijker overzicht

Door de zogenaamde feature field is het nu heel makkelijk om te zien welke content er in welke onderdelen staat. Zo zijn er duidelijke iconen toegevoegd, uiteraard in de mooie nieuwe Zilver kleur! Ook ziet u de titel of inhoud van de onderdelen weergegeven in het pagebuilder overzicht.

Daarnaast is het overzichtelijker gemaakt wanneer er onderdelen onder een ander onderdeel horen. Bijvoorbeeld wanneer u productblokken plaatst in een lijst (zie de afbeelding hieronder). Door de centrering van de onderdelen is het nu duidelijker dat dit sub-onderdelen zijn.

Makkelijker in gebruik

Naast het kiezen van de blokken, is ook het invullen ervan gebruiksvriendelijker gemaakt. Zo geeft de page builder nu duidelijk aan wanneer iets niet of niet goed ingevuld is. Dat is te herkennen aan de bekende gevarendriehoek in het rood. Zo kunt u direct zien bij welk onderdeel u iets moet aanpassen. De velden die verplicht moeten worden ingevuld, zijn weergegeven met een rode asterisk.

Verwijderen is nu veiliger

Ook is het verwijderen van een onderdeel gebruiksvriendelijker gemaakt. Dit staat nu niet meer naast het potloodje van bewerken, maar onderaan het blok. Wanneer u een blok wilt verwijderen, wordt er nogmaals gevraagd of u dit echt wilt doen. Zo kunt u niet meer zo snel per ongeluk een onderdeel verwijderen.

Opmaak exporteren en importeren

Onderaan de pagebuilder vind u de import en export knoppen. Als u hier op export klikt, dan kopieert Zilver de complete inhoud van de pagebuilder. Deze opmaak kunt u dan bij een andere pagina via de Import knop weer importeren. Zo kunt u eenvoudig de opmaak van één pagina kopiëren naar een andere pagina.

Voordelen Vernieuwde pagebuilder

Gemakkelijk zelf webpagina's opmaken en invullen
Duidelijk overzicht van pagebuilder onderdelen
U kiest een nieuw onderdeel door eenvoudig pop-up menu
Verwijderen en invullen van onderdelen is nu veiliger

Hoe werkt het?

1 U vult hiernaast uw gegevens in om de Vernieuwde pagebuilder aan te vragen
2 Een webconsultant neemt contact met u op om het voorstel te bespreken
3 De Vernieuwde pagebuilder wordt aan uw website toegevoegd

Hulp of advies nodig?

Direct contact opnemen

Aanvraag formulier

Bedrijfsnaam
Opmerking

Krijg updates over onze nieuwste ontwikkelingen